Enkle løsninger for annonsering

Trenger selskapet og merkevaren din eksponering på nettet? Vi hjelper deg med det! Vi kjører annonser via Google Ads, Facebook og Instagram. Du velger enkelt og greit plattformen som passer deg best (Google Ads eller Facebook/Instagram), samt abonnementet som passer dine behov, og så fikser vi resten!

Annonsering+

Budsjett: 1000-4999,- per måned
Service gebyr: 1500,- per måned
Minimum 3 måneder

Hvordan fungerer det?

Vi utformer en kampanje med opptil 5 ulike reklame variasjoner. Vi optimaliserer bilder, titler og tekst, så lanserer vi strategien/kampanjen med nøye tilspissing av måldemografi og lokasjon. Budsjettet går til betalte reklameløsninger via Google og Facebook. Servicegebyret er vårt gebyr for å planlegge og gjennomføre strategien. Hver 5. uke optimaliserer vi strategien, basert på resultatene fra de ukene. Månedlig mottar du en rapport med resultatene.

Annonsering Pro

Budsjett: fra 5 000,- per måned
Service gebyr: fra 3 000,- per måned
Minimum 3 måneder

Hvordan fungerer det?

Vi utformer en markedsføringsstrategi som er skreddersydd for din merkevare. Vi utfører grundige undersøkelser for å sørge for at vi du får de beste resultatene ut av markedsføringen av dine varer og din merkevare. Vi tar oss av produksjonen av medie innhold, slik at annonsene har den høyeste kvaliteten mulig. Vi optimaliserer strategien månedlig, og du vil også motta en månedlig rapport med resultatene.