Få merkevaren din til å virke profesjonell på nettet

Om du trenger en ny nettside eller et redesign av en eksisterende side, så er vi klar for å hjelpe deg. Teamet vårt har mangeårig erfaring med å designe forskjellige typer nettsider, med alt fra: E-handel, porteføljesider, landingsside, underholdning, samt mye mer. Vi designer alle nettsider på en slik måte som gjør at de er mobilvennlig, i tillegg til skrivebordsversjoner.

Initial Stage

Har du allerede en ide om hvordan du vil at nettsiden skal se ut? Eller ønsker du at vi tar oss av utforming med innspill fra deg hele veien? Vi starter alle samarbeid med et møte, hvor vi går grundig gjennom hvordan siden bør se ut.

Kostnad

Etter å ha gått gjennom designideer, så vil vi komme med et tilbud som reflekterer nettsiden som skal lages og hva selskapet deres trenger. Våre priser begynner fra 15 000,- og man kan selvfølgelig få tilleggstjenester som webhosting, e-post og teknisk kundestøtte. Eller kanskje du ønsker å få en av våre all-inclusive markedsføringstjenester? Uansett behov, så er det ingen skjulte kostnader, og du får alltid vite hva du betaler for.

Kontrakt

Når vi har blitt enige om hvilke tjenester dere ønsker, og til hvilken pris, så utformer vi en kontrakt for signering.

Wireframing

Vi begynner arbeidet her. For de mer avanserte tjenestene våre, så vil dere få forskjellige design å velge fra, mens man via de mer grunnleggende tjenestene våre vil få det designet vi føler passer best, selvfølgelig med innspill fra dere hele veien.

Catwalk

Når nettsiden er klar, så får dere se den ferdig versjonen via et test-domene, slik at dere får en følelse av hvordan siden er. Før vi lanserer nettsiden på nettet, så går vi, sammen med dere, gjennom forskjellige endringer som dere potensielt kan føle at dere vil ha.

Lansering

Når dere er fornøyd, så lanserer vi nettsiden slik at den er tilgjengelig for alle.