Markedsføring på SoMe

Å være tilstede i sosiale medier vil, for de fleste, være det viktigste verktøyet man har etter en god nettside. Vi kan drive alle dine online kanaler, som f.eks Facebook, Instagram, Tripadvisor, LinkedIn, samt andre relevante plattformer. Dette vil gjøre at man hele tiden kan få aktivitet, tilbakemeldinger og ønsker fra kunder. Vi ønsker at dere skal gjøre det dere gjør best, og så tar vi oss av det vi kan best – å drive markedsføringen din på nett.

Eksempel #1

Budsjett: 5000,-
Minimum 3 måneder

Hva vi tilbyr

Vi får kjennskap til selskapet deres og produktene dere selger. Vår fotograf kommer til dere og tar de bildene som trengs, for å sørge for at vi har innlegg i sosiale medier med høy kvalitet. Vi poster 2-4 innlegg i uken på Facebook og Instagram (eller kun en av plattformene om dere ønsker det). Ved å ta den minste bindingstiden på 3 måneder, så vil dere få en fotosession, samt 24-64 innlegg på sosiale medier.

Eksempel #2

Budsjett: 8000,- per måned
Minimum 3 måneder

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr det samme som i eksempel 1, men vi garanterer for 50 innlegg i løpet av perioden på 3 måneder, samt at dere vil få flere fotoshoots av vår fotograf. Dere velger hvilke plattformer dere ønsker fokus på, med innspill fra oss selvfølgelig. Vi svarer dog ikke på kundehenvendelser via kanalene deres på sosiale medier, da det er dere som kan produktene deres best.

Eksempel #3

Budsjett: 20.000,- per måned
Minimum 6 måneder

Hva vi tilbyr

Her får dere en mer avansert markedsføring via sosiale medier som inkluderer annonsering, innlegg på de kanalene dere ønsker, søkeordoptimalisert tekst, fotografi på behov, samt en social manager i kontortid (09.00 – 17.00). Dette passer bra for selskaper som ønsker mer interaksjon med sine kunder.

Eksempel #4

Budsjett: 45.000,- per måned
Minimum 6 måneder

Hva vi tilbyr

Du får 2 dedikerte social managers, med forskjellige styrker som sammen, konstant vil fokusere på hvordan du presenteres på nett. Fotografi etter behov, skreddersydde strategier for å nå deres mål, kundesupport 24/7, samt innholdsmarkedsføring basert på grundig SEO research. Annonsering på sosiale medier er inkludert, med et minimumsbudsjett på 5000,- per måned.